Uniunea Europeana

TDD -Coomponenta OS1: Portal

TDD-Componenta OS1: Portal

TDD-Componenta OS1: Portal „Transilvania-Products and services”-„Transylvania4all.com”

 

Portal Mutifuncțional pentru Promovarea Serviciilor și Produselor Locale/Tradiționale din Transilvania: os1.transylvania4all.com

1
Componentele principale ale proiectului sunt:
1. E-commerce
2. Marketplace
3. Licitatii

1. E-commerce
Pentru E-commerce s-a folosit dediul de dezvoltare WordPress, un sistem de administrare a conținutului (CMS) de tip Open Source, scris în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL.
Caracteristicile includ o arhitectură a plugin-urilor și un sistem de șabloane. Este cel mai asociat cu bloggingul, dar acceptă alte tipuri de conținut web, inclusiv liste de discuții tradiționale și forumuri, galerii media și magazine online.
Dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme.

2. Marketplace
Aceasta componenta ajuta producatorii de produse tradiționale sa isi publice rapid produsele pe os1.transylvania4all.com. Este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama de produse traditionale care au experineta si resursele pentru a livra comenzile clientiilor.Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei dar si in afara tarii.
Cu aceasta componenta producatorii beneficiaza de:
Publicarea produselor pe transylvania4all;
- Sincronizarea categoriilor, a TVA-ului si localitatii in functie de cerintele os1.transylvania4all.com;
- Informatii despre produs;
- Activarea si dezactivarea manuala a ofertelor;
- Importul comenziilor din os1.transilvania4all in marketplaceul producatorului;
- Publicarea produselor pe site-ul de licitatii;

3. Licitatii
Vom crea un subdomeniu in care vom dezvolta licitatiile. Produsele licitate se vor adauga tot din componenta Marketplace.


2

Concluzie – Trim V
Obiectivul OS1 a fost dezvoltat pana in aceasta faza (Trim V – octombrie 2018) in baza Specificatiilor de definitie (Cerintelor tehnice) precizate in Caietul de sarcini si Contractul de Finantare.
Documentatia tehnica pentru ansamblul: „Platforma TDD & componenta OS1 (Portal TDD si eMarketServicesFramework), rezultata in urma derularii Activitatilor / Subactivitatilor A1/SA.1.1, A2/SA.2.1 si partial A4/SA4.1, SA4.1.1, conform diagramei GANT, va fi completata/actualizata si in perioada urmatoare, conform cu dezvoltarea / actualizarea componentelor Obiectivului OS1, si va fi prezentata sub forma „Specificatiei de realizare OS1” actualizata pentru obiectivul „Platforma TDD & componenta OS1 (Portal TDD si eMarketServicesFramework).